Sommar 2020 – så hanterar vi på Finntorp Covid 19.

Finntorps gård har utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer gjort ett digert arbete för att du som besöker gården ska känna dig trygg. Vi följer givetvis de krav och råd som ställs av myndigheterna. Här kan du läsa mer om upplägget inför sommarens läger och några av de förändringar vi inför:

Samlingarna i samband med uppstart och avslut kommer i år att utformas annorlunda för att möta kraven på max 50 personer i sällskap. Vi kommer också möblera om i matsalen för att kunna erbjuda större avstånd mellan sittplatserna. Gemensamma utrymmen har utökats, såsom trädäcket i anslutning till matsalen, verandan under tak på vita villan och det nyinredda omklädningsrummet utanför duschrummet – allt för att skapa mer plats för var och en. Stationer med handsprit kommer vara utplacerade på anläggningen och hygienrutinerna i samband med måltiderna har också setts över för att skapa trygghet.

Ett mail med mer detaljerad information kommer att skickas ut till sommarens lägerdeltagare och deras anhöriga inom kort.

Du är givetvis välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information.

Vänliga hälsningar,

Lisa med personal

Med anledning av Coronaviruset

Vår verksamhet fortgår som planerat. Du som planerar ditt besök hos oss är varmt välkommen såvida du är frisk, inte har symptom på förkylning samt inte nyligen besökt en riskzon.

Vi är extra noga med handhygien och handsprit finns vid ridskoleentrén och vid flertalet av våra toaletter.

Gott Nytt År!

Ett stort TACK till alla ryttare, stora som små, som besökt oss under 2019! Vill önska er alla ett Gott Nytt År med förhoppning om återseende under 2020.

Weekendkurser hösten 2019

Höstens weekendkurser är fullbokade – välkommen att boka din plats våren 2020, antingen som ett sällskap om minst 8 ryttare eller på våra öppna kurser.
kontakt@finntorpsgard.se

 

 

Ridweekends 2019

Det är redan högt tryck på ridweekends till 2019. Om du som sällskap om minst 8 personer vill boka en egen helg i vår, kontakta Lisa omgående då endast ett fåtal lediga helger finns kvar. Två ridweekends i vår kommer öppnas upp för bokning för mindre sällskap, för bokning av platser på dessa helger – håll utkik på http://www.ridlager.se/ridlaeger/finntorps-gaard

För hösten pågår bokningar redan nu.

Varmt välkomna till oss!

 

Vår nya ridbana 20×60 m är nu färdig: