Ridweekends

Rid och Njut i lantlig miljö

Våra weekendkurser riktar sig till dig vuxna ryttare som vill utveckla dig och din ridning och samtidigt komma bort från vardagen. På Finntorps Gård har du möjlighet att rida på den nivå som passar dig och samtidigt njuta av god hemlagad mat i en trivsam gårdsmiljö.

Finntorp ligger vackert beläget utmed Yxtasjön i Södermanland, strax utanför Flen. Till Flen kommer du enkelt med tåg eller bil. Med bil från t.ex. Stockholm når du oss på ca en och halv timme.Vi har egen brygga vid sjön i anslutning till boende och matsal. Det finns också möjlighet till motion och rekreation i vacker sörmländsk natur.

Bokas via Ridläger.se

Flexibla arrangemang

Vi har olika förslag på upplägg av ridlektioner beroende på vilken nivå du rider och om du föredrar dressyr eller hoppning. Våra hästar och ponnyer är trevliga, välridna och trygga. Flertalet av dem är tävlade eller tävlas fortfarande i dressyr, hoppning och fälttävlan.

Vi erbjuder full kost och logi till sällskap om minst 8 personer, vi kan i regel ordna lösningar även för dig som är matallergisk eller kanske vegetarian. För grupper om minst 6 personer finns möjlighet till självhushåll med tillgång till vårt fullt utrustade kök och matsal. I de flesta fall samlas vi lagom till lunch kursens första dag.

Prisexempel

Aktuella priser för 2020:

Ridweekend lördag – söndag, full kost och logi samt 3 ridlektioner + teori: 3500 kr

Ridweekend fredag – söndag, full kost och logi samt 5 ridlektioner + teori: 4500 kr

Sagt om oss

“Superbra ridlektioner, lärde mig massor. Pedagogisk och trevlig ridlärare. Fint hästmaterial!”

“Äntligen har jag fått krossa mina hjärnspöken i hoppningen”

“Sköna sängar och sååå god mat! Härligt avslut efter timmar i sadeln”