Sommar 2020 – så hanterar vi på Finntorp Covid 19.

Finntorps gård har utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer gjort ett digert arbete för att du som besöker gården ska känna dig trygg. Vi följer givetvis de krav och råd som ställs av myndigheterna. Här kan du läsa mer om upplägget inför sommarens läger och några av de förändringar vi inför:

Samlingarna i samband med uppstart och avslut kommer i år att utformas annorlunda för att möta kraven på max 50 personer i sällskap. Vi kommer också möblera om i matsalen för att kunna erbjuda större avstånd mellan sittplatserna. Gemensamma utrymmen har utökats, såsom trädäcket i anslutning till matsalen, verandan under tak på vita villan och det nyinredda omklädningsrummet utanför duschrummet – allt för att skapa mer plats för var och en. Stationer med handsprit kommer vara utplacerade på anläggningen och hygienrutinerna i samband med måltiderna har också setts över för att skapa trygghet.

Ett mail med mer detaljerad information kommer att skickas ut till sommarens lägerdeltagare och deras anhöriga inom kort.

Du är givetvis välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information.

Vänliga hälsningar,

Lisa med personal